събота, 27 декември 2014 г.

ПРИКАЗЕН ИМЕН ДЕН

Здравейте, мили хора! 
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! :) Бъдете здрави и нека усмивката не пада от лицата ви, защото през 2015г. ни очакват много щастливи моменти, за които си заслужава да се усмихваме и да сме щастливи !!! :) Аз ви подарявам много от моите усмивки и днес ще се опитам да ви подаря една доза ведро настроение с това, което предстой да видите :)

За един много специален Имен ден и за една изненадваща за мен поръчка сътворих чашата "Цветен водопад" и Старинна книга "Пъзел, подреден от времето".
Веднага бързам да ви разкажа, защо носят тези имена и защо празника е толкова специален.
Поръчката дойде от Сузи, момичето, което старателно опакова всичките ми изработки и ги изпращам към техните поръчители в страната. 
Тя поиска да направя за кандидат- свекървата й един специален подарък, с който настина да я възхити и който подарък да остане вечен спомен :)
Спряхме се на Старинната книга, която носи името "Пъзел, подреден от времето", т.к. ползвахме снимки на цялото семейство- на родителите в деня на тяхната сватба, вече порасналите братя и бъдещите им избранички....  и всичко в съчетание със старо злато и цветя (ръчно изработени от мен) в приятни топли цветове. 
Посланието е много мило и в стихотворна форма, за което Сузи се погрижи.
В допълнение към тази изненада изработих и летяща чаша , която нарекох ЧАША "ЦВЕТЕН ВОДОПАД", т.к. както и самите вие ще видите е един истински водопад от цветя в топли цветове и няколко пеперуди .....
Предлагам да видите изненадата и се надявам и на вас толкова да хареса, както се хареса и на Сузи, а надявам се и на самата свекърва :)

Сузи,благодаря ,че вдъхна живот на тези красоти и че ми се довери в тяхната изработка!!! 



По - детайлно ще ви ги представя в подробна публикация.... някой следващ път..

До нови идеи !
Поздрави, 
Ивели

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че отделихте миг от времето си!