събота, 13 декември 2014 г.

ПЪРВИЯТ РОЖЕН ДЕН

Привет на всички, 
в този мразовит декемврийски ден бързам да стопля настроението и сърцата ви с поредната доза красота, но със запазената марка "ЙОАН" (преносно казано).
Поводът на моето отсъствие тук е изработката на аксесоарите за ПЪРВИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАН. Преди всичко искам да изкажа огромните си благодарности към неговите родители- Светослава и Николай, които ми гласуваха доверие без дори да ме познават(а само виждайки моите неща) ми възложиха изработката на всичко, което предстои да видите :) 
Благодаря ви от сърце !
Бързам да ви покажа, какво сътворих за Йоан. 
Темата на поръчката е Първият рожден ден на този бонбон:) Цветовете са тюркоаз, нежно бебешко синьо... т.е. работих в синята гама за момченце :)
Гостите на тържеството ще бъдат сюрпризирани с покана "БЕБЕШКА ОБУВКА" в приятни сини цветове с акцент  сатенена панделка и биберон. Прекрасен текст, отпечатан на папирус с дантела и семпла украса. Текста е впечатляващ.. ..звучи, като приказна история .... специално предоставен от неговата майка :) 
Йоан ще остави спомен на гостите си от първата си годинка със сувенири- бебенце и прикрепен надпис към всеки един от тях. В изработката на сувенирите използвах бяла органза, тюркоазено синя панделка, табелка в бебешко синьо с акцент малко цветче.... а бебчето е облечено в памперс с бяло цветче на него....
Когато порасне голям, Йоан ще може да разлисти "Албумчето на Йоан", което е специално направено за него.. със снимки, детски акценти, нежни сини цветове, дантели,дизайнерска хартия, панделки със щампи на детска количка и преди всичко мисля, че успах да уловя щастливия детски дух и бодро настроение.... Най- важното е ,че наистина специално за него е написано едно невероятно стихотворение "На Йоан", което ако ми разрешат родителите му бих споделила и с вас:)
Албумчето е изработено от 11 листа цветен картон със скрити мини-странички, на които може да се отбелязват важни бележки... а на самата страница може да се постави негова снимка. Допълнително сложих 12 страници цветна пастелна хартия, на която всеки гост може да отправи кратко пожелание към Йоан по случай рожденият му ден. Крайната корица оставих с пощенски плик, в който мама може да сложи важните му рисунки, малките отпечатани ръчички и крачета на юнака или каквото й дойде на ум :)Повече за албума и как се псрях на дизайна ще може да прочетете в следваща публикация по темата.
Светлето поръча и кутийка за косичка и украса за свещ, въпреки че Кръщенето им е било отдавна отпразнувано, тя предпочете да съхрани кичурчето в специално създадена за него кутийка. 
Кутията направих от перлен картон в нежно бебешко синьо, дизайнерска хартия с дантела, малък ангел, специална органзена панделка със позлатени крайща, розичка и малко златно стъпало.Кутийката обагрих по крайщата с тъмно синьо за мекота и по-оригинално излъчване. Вътрешната страна на горния капак крие изненада и умиление, защото там  е сложена снимка на Йоан, а вътре кутийката е декорирана с хартия за съхранение на кичурчето. 
Украсата за свеща включва пръстен от дизайнерска хартия с дантела, панделка от сатен и органза, цветенце и краченце. 
Всичко се получи много нежно и приказно, и силно се надявам да се хареса! 
В няколко поредни публикации ще покажа по-детайлни снимки и текст на изработените аксесоари за Йоан, а сега се насладете на снимките:) 





Благодаря ви, че ме навестихте!
Дано поне малко съм допринесла за доброто ти настроение и съм успяла да докосна детето у теб!
До нови идеи!
Поздрави,
Ивели

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че отделихте миг от времето си!