сряда, 28 януари 2015 г.

КОМПЛЕКТ- ПОДАРЪК "СВЕЖО НАСТРОЕНИЕ"

Готови ли сте да ви поднеса поредната доза красота за този ден?! :)
Притайте дъх ... и бъдете в очакване на снимките, но преди това кой е "виновника" за появата на тези красоти.....
С мен се свърза по телефона една много мила дама с приятен глас , която искаше да изненада обичаната си племенница с оригинален подарък... , а повода на изненадата далеч не беше рожден или имен ден, а най- прекрасното нещо на света.... ПОЯВАТА НА БЕБЧО :)
Какво си избра ли? След като от снимките ми тук се беше запознала с творчеството и фантазията на Ивели, дамата се спря на - бебе с поличка в кутийка, кутийка за косичка и летяща чаша. Искаше три неща, може би за късмет... 
И така... цветовете, които си избра- " да има нещо оранжевко, жълтичко и зеленко"... много свежи и топли,  а според мен и пролетни цветове
Не знам защо, но правя символика на цветовете със зараждащият се живот на цветята след дългата зима... или  от друг ъгъл погледнато-  появата на бебчо с тези цветове след чакането и нетърпението да го видиш и прегърнеш за първи път. :)
След като вече имах цветове и свобода на изпълнението с условието да е семпла декорацията на кутийките, ето какво се получи: )
Кутийка с декорация и бебе - за подарък
Изпълнение от дизайнерска хартия в топло жълто и оранжево с флорални елементи, сатенена панделка в жълто и органза в оранжево. А бебчето всъщност е бебка с една развълнувана оранжева поличка и жълти цветлеца, нали е момиченце да е кокетна :) 


Кутийката за косичка е изработена със същата дизайнерска хартия в оранжево и жълто с флорални елементи, т.к. и трите неща трябваше да стоят като комплект :) Декорацията е с голям ангел с разперени криле, символ на закрила и небесна защита.... цветя  и много свежо настроение. Предполагам, че ще я ползват за пъпчето, но мога само да гадая ....



И за край оставих летящата чаша- първата ми за тази година, която предвид цветовете сама избра името си- "Свежо настроение" . Силно се надявам да внесе голяма доза подобно настроение и в интериора на бъдещата майка, така че винаги когато я погледне да се сеща за своята леля и за нейната голяяяма любов. Летящата чаша отново е изцяло ръчна изработка- изплетени чаша и чиния в зелен празов цвят и декорация от ръчно изработени рози и други цветя в бледо жълто и приятно оранжево. 








И ето една последна снимка, но на целия подарък- комплект "Свежо настроение" , подарен от скъп човек за скъп човек:) 


Още не знам, каква ще е реакцията на дамата, като ги види всичките тези неща, но силно се надявам да й се харесат и най-вече да успеем да изненадаме и зарадваме племенницата й. 
На мен ми беше много приятно да ги изработя , вдъхнаха ми толкова свежо и пролетно настроение! 
Благодаря ви от сърце! :)
Надявам се да ви беше приятно с мен, да съм успяла да ви предам от предпролетното си настроение и най-вече да ви е била любопитна днешната доза "Свежо настроение"! :)

До нови идеи!
Поздрави,
ИВЕЛИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че отделихте миг от времето си!