сряда, 11 февруари 2015 г.

ДЪЛГООЧАКВАН ПОДАРЪК

Не, нека заглавието да не ви заблуждава и обърква, както и да създава погрешна представа.... Клиентът не ме е чакал дълго, докато получи поръчката си :) 
Тук става дума за друго, но ще го разберете само, ако останете с мен до края :) 

  Това е една много сърдечна поръчка от дама, която скоро с гордост ще се нарече "БАБА". Казвали са ми, че бабите обичат по- силно внуците, отколкото собствените си деца...... Склонна съм да повярвам, защото всяка баба и дядо се разтапят при вида на малкото или вече пораснало съкровище, глезят го и са готови и последната звезда от небето да свалят и да я поднесат на дребосъка.... :) 
Елиза, пожелавам ти да имаш възможността да се разтапяш всеки път щом го гушнеш и целунеш бебчо, всеки път да сваляш и последната звезда от небето и с нея да огряваш усмихнатото му личице :) Много радост в къщи! :) 
А поръчката.... едно малко бебе-момченце в кутия
Елиза си беше харесала конкретен модел бебе, но щом чух гласът по телефона си представих друго и с риск го направих. Исках да създам модел и дизайн специално за нея. За моя радост идеята бе приета с усмивка и одобрена от поръчителката. :) Бебенцето е с памперс в бебешко синьо на щампи и тюркоаз синя дантелка+ малки цветчета като коланче. Шапчицата е в същите цветове и цветя. Кутията, в която го опаковах отново в съчетания на бебешко синьо и тюркоазно. Декорацията е с розетка и панделки от сатен, органза с лек златист елемент, който се връзва чудесно на малко златисто ангелче. Поставих и бяло цветче, което го свързвам с новото начало, чистотата и подхожда на ангелчето. В кутийката има "скрито" пожелание, отправено на папирус с дантелени краища и семпла декорация. 
Посланието ще го разбере бъдещата майка, която скоро ще получи подаръка. 
Това ще бъде малка изненада от бъдещата баба към бъдещата майка. 
Много сладко и трогателно, нали? 
Ето и снимки на дългоочакваният подарък :) 
А вие успяхте ли да се досетите, кой е той? :)









До нови идеи!
Поздрави,
ИВЕЛИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че отделихте миг от времето си!