понеделник, 9 февруари 2015 г.

ПАРТИ -УКРАСА В АМЕРИКАНСКИ СТИЛ

Днес искам да ви покажа или по-скоро да ви изненадам с една впечатляваща парти-украса в типично американски стил :) На първо място искам да благодаря на Светлето, която вдъхна живот на тази красота. Светле, благодаря ти от сърце, затова че ми се довери в изработката, за стилния ти вкус и не на последно място за професионалната фотография !!!! :) Благодаря! Празничната украса, която след малко ще видите е специално изработена за първият рожден ден на Йоан- едно малко слънчице! Неговата майка - Светлето, направи тази поръчка с доверие към мен (без дори да се познаваме към онзи момент), като предварително ми изпрати снимки на това, което искаше. Тук е мястото да спомена, че украсата не е моя авторска, а е взаимствана от чужди сайтове. Цветовете са специално подбрани от клиента. А за мен остана изработката и желанието да оправдая максимално очакванията! :) Украсата включва: парти-флагчета в два тона на синьото- морско синьо и по-светло синьо. Надписа е на български " Йоан е вече на една" със сребърни букви. Идеята за надписа отново е на Светлето!Много оригинално и различно от стандартните "Ч.Р.Д.... " Този гирлянд има и своята практичност! След първият рожден ден може да се използва и за останалите празници на детето, т.к. е съставен от 2 отделни гирлянда: Първият с името ( което може да се ползва и при други поводи за украса), а вторият е посланието, че е пораснал с една годинка! Оригинално, нали?! Следващият гирлянд е типично американски, много харесван и предпочитан зад граница. Гирлянда е изработен от сатен в тъмно и светло синьо и сребърно. Много интересен и нестандартен за нас, но оригинален и впечатляващ. Придава изисканост и персонално отношение към празника! :)
Следващото са 3Д обемни буква и цифра. Изработих буквата "Й" - първата буквичка от името на Йоан и цифрата "1"- защото навършва първата си годинка.:) Изработката, както ще видите е в сребристо, поддържащ акцент към гирляндите. На мен лично много ми допадна и като цветове, и като изработка,и като краен дизайн. Беше истинско предизвикателство! Сами ще се убедите, че украсата е идеално подбрана според интериора на заведението, а малкия Йоан е като истински модел, чудесно позиращ на фотосите. Като главна корица от известно американско списание! :) До колкото разбрах, гостите са били " шокирани" :) Предлагам да видите и снимките, любезно предоставени от Светлето.
А това са сувенирите, като подаръци към гостите. Това пък е книгата за пожелания, която изработих и в която всеки гост любезно и от сърце е отправил писмено своето благопожелание към малкия Йоан, така че като порасне сам ще може да прочете,с колко много любов е обгръщан още от първият му празник :) Не на последно място ще отбележа, че парти-украсата може да бъде изработена в предпочитани от вас цветове и съобразена изцяло с темата на личния ви празник! Дерзайте и бъдете оригинални! Това е от мен! Надявам се видяното да ви е харесало! :) До нови идеи! Поздрави, ИВЕЛИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че отделихте миг от времето си!