четвъртък, 19 февруари 2015 г.

ПЕРСОНАЛИЗИРАН БЕБЕШКИ КОМПЛЕКТ

Имам удоволствието да ви покажа един много стилен бебешки комплект, изработен специално за малката Елица.Едно усмихнато слънчице ( след малко ще се убедите и вие в това) :)
Поръчката е от нейната майка, която искаше да запази бебешките моменти на малката:) 
Комплектът включва: персонализирано бебешко албумче- мини дневник и кутия за пъпче, всичко събрано в специално изработена за случая кутия. 
Цветовете бяха подбрани от поръчителката и са в нежната комбинация от червено и сиво. Спрях се на пурпурен червен цвят, много наситен и топъл, а сивото в случая е сребристо. 
Бебешкият  албум-дневник е изработен от 12 листа червен картон( по един за всеки месец до навършване на първата годинка), с тагчета за всеки месец + 1 лист сатенен червен картон, на който е поместена снимка от изписването и стихче, специално написано за Еличка от нейната майка :) Много сладко, нали? За снимката исках нещо детско, затова си позволих да я сложа в рамка и избрах детски мотиви с Мики Маус- цветно и весело :)
В албумчето са поместени родилните данни на малката, цветна снимка с колаж на зодията и таблица за развитието й през месеците. 
Главните корици са декорирани със заскрежено сиво  в комбинация от дървена винтидж рамка с малки червени цветчета от камъни. За да е типично момичешки добавих и червена панделка за да се завърже албумчето. Като дизайн и двете с майка й бяхме на мнение ,че трябва да е по-изчистено и стилно, като за една малка дама. За това избягах от многото акценти и панделки , а оставих място на семпла декорация с акцент снимки, нежни цветчета и малки калинки, все пак трябваше да има и нещо детско. 
Кутията за пъпчето е със снимката на Елица и поддържащите акценти- цветя. 
Голямата кутия е кулминацията- снимка от изписването и снимка на Елица, съчетани със сребърна дантела и червени перлени цветя. Вътрешната страна на капака е с отпечатани рождените дати и имена на нейните родители :) Първоначалната ми идея беше на капака да сложа надпис "На Елица с любов", но после когато започнах да го декорирам някак не ми се върза, звучеше ми като на раздяла.... и за това го пренебрегнах. 
Като завършек, комплекта се получи много нежен и стилен предвид цветовете и семплия дизайн, точно като за една бъдеща дама :) 
Насладете се и вие на снимките :) 



Ако предложението ми за бебешки комплект ви е допаднало и искате и вие да съхраните спомените на вашето дете, то свържете се с мен и с удоволствие ще обсъдим вашите цветове и дизайн. 
До нови идеи!
Поздрави,
ИВЕЛИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че отделихте миг от времето си!