сряда, 1 октомври 2014 г.

оригинално поднесени сувенири

Привет на всички! :)
Днес ще се опитам да обобщя вариантите за поднасяне на сувенирите, които изработвам, т.к. до сега съм ги публикувала в различни статии и е малко трудно, човек да се спре на конкретен модел :)
Надявам се така да мога да ви улесня в избора .... или ако имате и други предложения съм на среща :)
И така, сувенирчето- бебче е с размери около 6.5-7 см и може да бъде облечено с дрешки с цвят по ваш избор или голичко с лек акцент - цвете или биберон. Въпрос на личен избор ;)

1. ВАРИАНТ- бебче в кутийка
Снимката цели да покаже как би изглеждало бебчето в кутийката с дантелка и тишу хартия. Възможно е декорация на капака с персонален надпис. Отново цветово изпълнение според предпочитанията Ви :) 
Конкретно тук бебчето е полегнало на пелена и са добавени гръцки бонбони с цял бадем за почерпка на гостите, а сувенирчето в кутийката след това остава за спомен ;) 







2. ВАРИАНТ- бебче с подложка 
Бебчето може да бъде изработено и без тюл и украсата, а само полегнало на картонена подложка с дантелка и персонализиран надпис от долната страна


 











3.ВАРИАНТ- бебче в "креватче"
Изпълнението включва бебчето с дрешки или голичко, полегнало върху тишу хартия, настанено удобно в "креватче" от цветен картон с дантелка от двата края. Цветове отново по избор, възможно е и надпис с името и дата на празника ;)

















4. ВАРИАНТ-бебче в тюл или в органза (бебчо може да бъде облечен с дрешки в цвят по избор) с /без декорация на сатенена панделка


 









5.ВАРИАНТ- бебче с пелена ( може да бъде поставено и в кутийка с/без декорация и надпис ;)

















6.ВАРИАНТ- бебче 



7. ВАРИАНТ- луксозно изпълнение
Този вариант на практика обобщава всичко в едно плюс допълнителни акценти- включва бебчето с/ без дрешки, пелена с цветя, гръцки бонбони с цял бадем, тюл, сатенена панделка , роза и перли. Отново цветовете са съобразени с предпочитанията ви ;)


8. ВАРИАНТ - бебче с пелена в креватче


Надявам се да съм успяла да обобщя различните варианти за поднасяне на подаръците.
И понеже всичко е ръчна изработка, позволява съчетаване на 2 и повече варианта в едно ( както е вариант 7) Всичко е въпрос на личен избор и вкус! Цветовото изпълнение зависи изцяло от личните Ви предпочитания, както и възможност за персонализиране на сувенира с надпис името на кръщелника/ рожденика и датата на събитието :)

За сега от мен е това!
Очаквайте ме скоро отново тук с нови различни предложения!
До нови идеи ! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че отделихте миг от времето си!