събота, 15 ноември 2014 г.

Дървото на любовта

Здравейте, приятели! :) 

Отново съм на линия и днес ще ви покажа в няколко последователни публикации неща, които изработих за различни поводи, но останаха скрити от вас :)

 По случай погачата на малкия ми племенник Марти, реших да изненадам и сестра ми. Понеже търсих символика в това, което исках да й подаря.... та реших да направя едно кичесто с цветя дърво и в саксията малка изненада.

Цветовете, които използвах бяха лилаво и бяло ( гледах да се върже с интериора й в хола). Изработих дърво обсипано с лилави цветя и саксия в бяло, а в нея поставих три малки бебки- 2 момиченца и едно момченце- моите племенници.

На бързо ще ви обясня символиката. 

Ствола на дървото ( направих го по-разчупен) символизира бащата ( нейния очарователен съпруг)- толкова силен, могъщ и здраво стъпил на земята, опората в къщата и силата у дома. Кичестата корона, която се извисява отгоре символизира майката - нежна, красива, богата, някак обгърнала ствола и закриляща всичко под нея. И короната и ствола за взаимно свързани, те не могат да съществуват един без друг, както е и в любовта :) Саксията е символ на дома, каквото е и гнездото за птиците, кръглата форма показва сливането на края и началото-кръговрата на живота. Трите фигурки на бебенца са символ на новото начало и онова без което не можем и към което всеки от нас се стреми- децата, в конкретния случай това са моите сладки племенници :) 

Идеята за името на този подарък дойде от само себе си "Дървото на любовта и неговите плодове". Сложих и малка калинка за късмет :)

С този мои символичен подарък исках да покажа голямата си любов към сестричката ми и мисля, че успях да я изненадам .

Пожелавам им много здраве и късмет и силно ги прегръщам! ::::)))))

А ето и снимки на Дървото и се надявам да се харесат и на вас :)






 Приемам поръчки за изработката на подобно дърво, като цветовете и дизайна са съобразено с вашите предпочитания! :)

В раздел "Домашна декорация" може да видите и други предложения :) 

Благодаря ви, че отделихте част от времето си и ме навестихте! 

До нови идеи! :)

Поздрави,

ИВЕЛИ

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че отделихте миг от времето си!